O NAMA

Ovdje možeš pronaći kratke, temljne informacije o nama i našem poslovanju. Nećemo te puno gnjaviti sa tim, ali je dobro da si upoznat sa našim ciljevima, politikama i odgovornošću kako bi bolje upoznao nas kao tvoje buduće partnere.

Kratke informacije

Krenut ćemo sa onim šta mi ustvari radimo, koja je naša politika poslovanja kao i strateški ciljevi. Pored toga, pročitat ćeš više informacija o našoj direktorici i njenom iskustvu i radu na projektima kao i potvrde o uspješno završenim projektima naše kompanije.

Šta ustvari radimo?

Radimo sve vrste građevinskih radova, što podrazumijeva novogradnju, dogradnju, nadogradnju i rekonstrukcije, ali i izvođenje manje složenih radova na građevinama poput završnih građevinskih radova (unutrašnjih i vanjskih).

Politika kompanije

Opredjeljenost kompanije je izvoditi radove stručno i kvalitetno pridržavajući se u svemu ugovorenih uslova, pravilnika, normativa i standarda. Dugodišnje iskustvo je pokazalo da ako se pridržavamo ovih stavki da su projekti
koje uradimo kvalitetni, efikasni, brzi i da se sve stranu budu zadovoljne, što uglavnom vodi ka dugoročnoj saradnji na različitim projektima.

Strateški ciljevi poslovanja

Naš glavni cilj je postizanje punog zadovoljstva investitora (klijenta), te konstantno usavršavanje u znanju naših zaposlenih pa tako i stalnim poboljšanjem kvaliteta naših usluga. Istovremeno vodimo računa o svima kako bi kreirali ugodnu atmosferu za život, pa onda naravno i rad.

Naša odgovornost

Naša odgovornost je da od planiranja projekta pa do samog kraja usluge budemo korektni, efikasni i kvalitetni, a sve u cilju zadovoljenja svih građevinskih potreba naših klijenata. Svaki projekat koje uradimo onako kako smo ga isplanirali i dogovorili je neminovo kvalitetan i stojimo iza njega svojim znanjem, iskustvom, odgovornošću.

Samira Bešlija  diplomirani inženjer građevine

Građevinski je inžinjer sa položenim stručnim ispitom iz organizacije građenja i nadzora. Završila je srednju građevinsku školu (Srednjoškolski centar Hadžići) i maturantica je generacije 1984/1985 u istoj. U oblasti građevine radi preko 20 godina.

IZDVOJENO

Ovdje možeš pronaći sve veće projekte koje naša direktorica rukovodila te bila dio njih čak i prije same kompanije Build d.o.o. Prikazujemo ovo kako bismo pokazali obim iskustva i znanja koje posjedujemo, a gdje je iskustvo presudni faktor od samog uspjeha bilo kojeg građevinskog projekta.
Iz dugogodišnjeg rada u oblasti građevine, izdvajamo firme poput Ingrap dd Hadžići (1998-2006), Džemotrans d.o.o. Hadžići (2006-2011), Build d.o.o. (2011-), te neke od velikih projekata na kojim je radila i rukovodila:
Rukovodilac betonske baze i kamenoloma u Ingrap dd
Sudionik u izgradnji objekta Coca-Cola Hadžići
Upravnik gradilišta na izvođenju zanatskih radova
Izgradnja 20 vila u Tarčin Forest Resort-u

PRIPREMA, RUKOVANJE I IZVOĐENJE NA OBJEKTIMA

Skloništa i igrališta uz O.Š. “6. mart” Hadžići
Izgradnja O.Š. Hadžići
Igrališta i objekta u vl. FK Radnik Hadžići
O.Š. “6. mart” Hadžići
JU SŠC Hadžići
Službena zgrada PU Hadžići
Regulacija toka rijeke Zujevine
JU OŠ Hilmi ef.Šarić
Residence Inn by Marriott
IOM Ušivak i Blažuj
Hotel MGallery by Sofitel - Tarčin Forest Resort & Spa

ŠTA SU DRUGI REKLI O NAMA

PDF fajl

SEIC Hotels and Resorts

PDF fajl

Tarčin Internation Development Company d.o.o.

PDF fajl

Srednjoškolski centar Hadžići

PDF fajl

O.Š. “6. mart" Hadžići

PDF fajl

JU Zavod Pazarić

PDF fajl

Općina Hadžići

KONTAKT

Hvala što si pregledao našu web stranicu. Nadamo se da smo uradili dobar posao i kvalitetno upoznali te sa našim radom i mogućnostima. Ukoliko želiš da i tebi pomognemo budi slobodan da nam pošalješ email upit ili da nas kontaktiraš direktno putem brojeva telefona ispod forme.
Vidimo se, čujemo se!
    captcha
    Unesite karaktere sa sličice iznad:

    Copyright © 2022 mojagradnja.com | Developed by Lab387