BUILD D.O.O. PORTFOLIO

Kako bismo pružili dodatne informacije o našim radovima, na ovoj stranici ti predstavljamo naš sumarni portfolio. Ovdje možeš pogledati dio naših radova u slikama kako bi se uvjerio u naše znanje, iskustvo i kvalitet, odvojenih po generalnim kategorijama u radu.
Također, ukoliko ti je draže da preuzmeš naš portfolio i pogledaš ga kasnije, to možeš učiniti iznad klikom na dugmić “Preuzmi PDF portfolio”.

Sistematski rad

Poznajemo kompletan sistem rada kroz iskustvo, pa je zato naš rad kvalitetan i efiksan.

Planiranje i ponuda

Prije nego što započnemo radove nudimo planiranje radova i kreiranje ponude za iste.

Svi radovi

Radimo sve vrste radova, od grubih do finih građevinskih radova uključujući zemljane radove i stolariju.

Ključ u ruke

Sistem “ključ u ruke” je naša specijalnost i radujemo se svakom takvom projektu.

ZEMLJANI RADOVI

Koristeći vlastiti veliki bager kao i Bobcat gusjeničara omogućili smo svim našim klijentima mogućnost izvedbe zemljanih radova na različitim tipovima terena. Na linku možeš pogledati neke od zanimljivih radova koje smo radili: od rada sa velikim koritom rijeke do praktično ravnanja manjeg brda. Zemljane radove radimo kako unutar vlastitih projekata tako i za druge kompanije u partnerskom odnosu.
Pogledaj galeriju

PROIZVODNJA I UGRADNJA PVC I ALU STOLARIJE

Proizvodnja ALU i PVC stolarije u vlastitom pogonu je nešto na šta smo posebno ponosni. Uz sve radove koje izvodimo vrlo često su traženi i otvori (ALU i PVC vrata, prozori, vanjske roletne) tako da smo sretni da možemo dati najkvalitetniju ponudu iz vlastite proizvodnje.
Pogledaj galeriju

PROJEKTOVANJE I MODELIRANJE OBJEKATA

Koristimo najmodernije CAD alate tako da ti možemo nacrtati i projektovati bilo šta što želiš a vezano je za visokogradnju. Naravno, sve projekte ovjeravamo i spremni su za predaju za pribavljnje urbanističkih saglasnosti te odobrenja za gradnju. Sa ovim je riješeno pola problema jer znamo svi kakva je papirologija i planiranje radova.
Pogledaj galeriju

UNUTRAŠNJI RADOVI

Znamo raditi sve unutrašnje radove, krenuvši od malterisanja, gletovanja, postavljanja spuštenih stropova (rigipis), postavljanje parketa/laminata. Tu je i naravno rad sa vodom, strujom i grijanjem koji su nam svima potrebni za moderan i udoban život!
Pogledaj galeriju

VANJSKI RADOVI

Naravno da znamo raditi i sve vanjske radove, od temelja do krova. Bilo da ti treba šalovanje, zidanje, fasada ili krov mi ti možemo pomoći. Izgradnja doma po sistemu “ključ u ruke” je naša specijalnost!
Pogledaj galeriju

ADAPTACIJA OBJEKATA

Nekada nije potrebno raditi sve od početka, već želimo da uredimo postojeće stanje ili nadogradimo nešto novo. To je jedan od čestih zahtjeva, tako da predano radimo i na ovom tipu projekata.
Pogledaj galeriju

KONTAKT

Hvala što si pregledao našu web stranicu. Nadamo se da smo uradili dobar posao i kvalitetno upoznali te sa našim radom i mogućnostima. Ukoliko želiš da i tebi pomognemo budi slobodan da nam pošalješ email upit ili da nas kontaktiraš direktno putem brojeva telefona ispod forme.
Vidimo se, čujemo se!
    captcha
    Unesite karaktere sa sličice iznad:

    Copyright © 2022 mojagradnja.com | Developed by Lab387